Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2012 20:30 - Кристален дезодорант с великолепният Кристал Алунит(Natural Veil)
Автор: tiandevarna Категория: Хоби   
Прочетен: 7875 Коментари: 0 Гласове:
0



   100% натурални планински вулканични кристали от естествени минерални соли Alunite. Абсолютно безвредни за организма, както разлика от много други модерни дезодоранти не съдържа алуминиев хлорхидрат и други вредни вещества химически.  Crystal alunite е известен в продължение на хиляди години в Китай като средство за борба с миризми, превенция и лечение на много болести 

Камъкът Alum e прозрачен естествен минерал, койтоима планински вулканичен проузход. Названието му Алунит(Alunit) идва от френската дума "alun" - стипца. Чудните свойства на този кристал са описани в древен египетски папирус, където за пръв път се споменава и за неговото използване в козметиката и предотвратяване на много заболявания.

Какви свойства притежава природният минерал?

Основното действие на Алунит е антибактериално. Той не запушва порите, неутрализира бактериите, които причиняват лоша миризма - осъществява естествен контрол на изпотяване. Той е добър и за успокояване раздразнената кожа след бръснене. Кръвоспиращи свойства на кристала предполага, че той има способността да спре кръвта за кратко време, като ускори съсирването ѝ. В допълнение, дезодорантът Alunite има овлажняващ ефект, тъй като съдържа около 40% вода.

Как да използваме този дезодорант?


Потапя се във вода и се прилага директно върху чистото тяло. Дезодорант Alunite цял ден образува невидим защитен слой. Минералните соли пречат на бактериите, които причиняват лоша миризмата на тялото. 

Конвекционалната козметична промишленост предлага своите два метода за справяне сн този проблем - дезодорант и антипреспирант. В техния състав, обаче има benzotonin триклозан хлорид, хлорхексидин, кватернерни амониеви соли, farnesol, органични хлорни съединения, алуминиеви съединения, хлор, алуминий, цирконий или цинкови соли и други опасни химикали. Микроколичества химикали, ежедневно попадащи в организма ни, с използването на дезодоранти и антипреспиранти оказват кумулативен ефект върху тялото и може да причини дългосрочни ефекти, които се проявяват след години, и дори десетилетия, във формата на дегенеративни условия, преждевременно стареене, болестта на Алцхаймер, хронично възпаление, цироза и т.н.

За разлика от тях, този кристален дезодорант не запушва порите, което позволява на кожата да диша и да не забавя извеждането на вредните токсини чрез потните жлези. 

За разлика от множеството съвременни дезодоранти, натуралният дезодорант не съдържа алуминиев хлорхидрат, който се натрупва в организма. Дезодорантът от камък Alum се вписва в цялостната концепция за здравословен начин на живот, която се превръща все по-желана и практикувана в наши дни.

Едно от най-ценните свойства на alunite е, че той е хипоалргенен и може да се използва дори и за бременни жени, астматици и хора с алергии към компонентите на конвенционалните дезодоранти. Камъкът Алунит няма никакви отрицателни последици върху човешкото тяло - не случайно го използват и в някои случаи при грижа за новородени бебета.

Дезодорант Алунит от камък стипца е подходящ както за жените, така и мъжете, тъй като е без мирис, и следователно, не се конкурира с аромата на любимия си парфюм. Еднакво ефективен е за всеки тип кожа и не оставят следи по дрехите с полупрозрачна текстура.

Мъжете могат да използват Alunite дезодорант за грижа за кожата след бръснене - Crystal sanitizes и успокоява обработената повърхност, предпазва от околните дразнители, укрепва капилярите, предотвратява прекомерното освобождаване на мазнини. Свойствата на стипца камък са сравними със свойствата на добър афтършейв, тъй като alunite минерал не съдържа алкохол и е по-малко дразнещо за кожата, перфектно се справя с малките порязвания.

Кристал Алунит(Natural Veil) e много икономичен - някой иточници споменават, че един кристал е достатъчно за много месеци употреба. Въпреки успешното използване на кристала като дезодорант, неговият обхват не е ограничен - той разполага с голям набор от терапевтични и превантивни ефекти.


 image




Модел:   30101 Кристалът Алунит е прекрасен подарък на Майката Природа, които са в Азия в продължение на векове. Има благоприятно въздействие при следните случаи:

 

►Справя се с хиперхидроза (потене);
►Намалява потене във всички проблемни области (напр. стъпалата на краката);
►Има отлични антисептични (като афтършейв и след епилация), лекува порязвания;
►Неутрализира всички силни миризми (
премахвамиризмата на белина, чесън, риба от ръцете)    
►Помага за нормализиране проблемна кожа при тийнейджърите;
►Бързо облекчава алергичен сърбеж;
►Ако изпуснете кристала и го разбиете, може да го смелите на прах и да посолите с една щипка в обувките - така той ще служи за техен дезодорант в дългосрочен план;
►Лесно отстранява сърбеж от ухапвания от насекоми;
►Има благоприятен ефект върху венци с пародонтит;
►С разтвор от минерални соли на калий, Alum помага при лечение на "млечница"(кандидоза) - гъбички по кожата и ноктите.
 

  С всички тези свои качества и мновеството възможности за приложение, кристалът Алунит се превръща в ценен подарък за самите нас, приятелите и любимите ни хора.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tiandevarna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 48990
Постинги: 14
Коментари: 1
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031